Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا محمدنیا مدیر گروه اندیشه رادیو جوان در خصوص این برنامه به خبرنگار مهر گفت: برنامه «من به تو نزدیکم»، به تهیه‌کنندگی مجتبی امیری قرار است به ویژگی‌های برجسته، خصائل و اخلاقیات امام خمینی (ره) در مواجهه با اقشار مختلف جامعه بپردازد. سعی کردیم در یک نگاه همه جانبه رفتار ایشان با خانواده و کودکان، رفتار ایشان به عنوان یک رهبر و الگو، رفتار ایشان در مواجهه با نخبگان، مستضعفین و… مورد بررسی بحث و بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدنیا در مورد پویش مختص این برنامه توضیح داد: محوریت این برنامه به پویش بیان خاطره‌ای از زمان رحلت امام خمینی (ره) اختصاص دارد. مخاطبین می‌توانند خاطره‌ای که در زمان رحلت امام خمینی (ره) برای خودشان یا برای اطرافیانشان اتفاق افتاده را به صورت فایل صوتی برای رادیو جوان بفرستند و از شرکت‌کنندگان در این پویش به سه نفر به قید قرعه، جوایز ارزشمندی اهدا خواهیم کرد.

این مدیرگروه همچنین در مورد دیگر برنامه‌های رادیو جوان در روزهای چهاردهم و پانزدهم خرداد گفت: برای روز پانزدهم خرداد نیز با دو مستند ویژه به نام «به قول تاریخ» به ابعاد حادثه ۱۵ خرداد می‌پردازیم. قسمت اول این مستند به تهیه کنندگی فاطمه شهبندی و روایت حسن خلقت دوست با محوریت بازخوانی خاطرات حادثه پانزده خرداد با حضور افراد سرشناسی که در این حادثه حضور داشتند از جمله مهدی عبده خدایی و دکتر جواد منصوری روی آنتن خواهد رفت و نیز قسمت دوم این مستند نیز روایتی از حوادث منجر به پانزده خرداد است که به تهیه کنندگی غزاله یراقی روی آنتن می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین در دو روز ۱۴ و ۱۵ خرداد نیز برنامه «زیر دستان بارانی» به گویندگی فاطمه عباسی، کارشناسی محمدرضا اصغری و به تهیه‌کنندگی زهره عبدالرحیم، با موضوع آشنایی مخاطبان جوان با مراتب علمی حضرت امام (ره) و روحیه مبارزه طلبی و رهبری ایشان از آنتن شبکه جوان پخش خواهد شد.

کد خبر 5506448 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیو جوان انقلاب اسلامی ایران قیام 15 خرداد تئاتر ایران جشنواره فیلم کن فیلم بدون قرار قبلی حوزه هنری خانه هنرمندان ایران فیلم سینمایی تئاتر شهر هنرمندان تئاتر سینمای مستند بنیاد سینمایی فارابی بهروز شعیبی برنامه تلویزیونی فیلم عنکبوت مقدس خورشید بی غروب تهیه کنندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • (ویدیو) طرز تهیه جوجه کباب زغالی توسط ذوج جوان غارنشین